Oferim servicii de calitate la preturi competitive.

·  VALTEX S.R.L. este o societate comercială cu capital integral privat, infiintata in anul 1993, avand ca domeniu de activitate comercializarea echipamentelor  pentru instalaţii termo-hidro-sanitare şi de climatizare.

 · In perioada 2000-2009 a functionat ca reprezentanţă in judetul Valcea a unei companii multinationale, beneficiind de suport logistic si de asistenta tehnica  din partea acesteia, in desfasurarea intregii activitati.

 · Din anul 2002 a dezvoltat activitatea de service obtinand acreditarea ISCIR, pentru punere in functiune, service si verificari tehnice periodice asupra aparatelor consumatoare de combustibili gazosi.

 · In anul 2006, in ideea de a crea un spatiu de expunere la standarde europene, compania a amenajat un magazin de prezentare si desfacere in Rm Valcea, str. Calea lui Traian, bl 31, parter.

 · In anul 2013, ne-am propus sa extindem spatiul de expunere, drept urmare ne-am mutat la adresa str. Stirbei Voda nr. 2, bl. T1, parter.

 · Datorită seriozităţii cu care firma a tratat  fiecare comandă, datorită respectării termenelor de aprovizionare, a colaborării apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii unor produse în care raportul calitate-preţ este echitabil, firma noastră şi-a câştigat un bun renume pe piaţa locală.

De-a lungul timpului a încercat să menţină un echilibru viabil între obiective, resurse, aptitudini şi posibilităţi