Magazinul online www.centraletermicecondensare.ro este proprietatea SC VALTEX SRL cu sediul la adresa str. Cerna nr. 23, Ramnicu Valcea, jud Valcea, avand codul unic de inregistrare RO4871376.

– Limitarea raspunderii SC VALTEX SRL
– Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Societatea VALTEX S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Continutul site-ului www.centraletermicecondensare.ro, (imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, etc), a fost alcatuit de reprezentanti de specialitate, si este proprietatea VALTEX SRL si a furnizorilor sai.
Folosirea fara acordul scris al VALTEX SRL a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
VALTEX SRL nu acorda dreptul de a descarca, sau de a modifica partial sau integral, de a copia, de a vinde sau revinde, de a exploata site-ul in orice alta forma, cu scopuri comerciale sau opuse intereselor societatii, fara acordul scris in prealabil al acesteia.
Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci.
Totusi s-au depus eforturi pentru a minimaliza greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.
Produsele si serviciile sunt comercializate in forma oferita de producator si in limita stocului disponibil.
S.C. VALTEX S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.
Din acest motiv compania S.C. VALTEX S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.
Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C. VALTEX S.R.L. pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
VALTEX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
VALTEX S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza.
Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul www.centraletermicecondensare.ro.
De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site.
De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre societate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
VALTEX SRL livreaza produsele in toata tara. VALTEX SRL confirma comenzile inainte de onorarea lor prin contactarea clientului.
VALTEX SRL isi rezerva dreptul de a intarzia sau de a anula livrarea produselor daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de VALTEX SRL.
Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea intrarii banilor in contul societatii (in cazul platii online).
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare.
Pe factura se va tiparii pretul de achizitie stabilit impreuna cu consultatul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.
VALTEX S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.
Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@valtex.com.
Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.centraletermicecondensare.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.
Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, sau al furnizorului.
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.centraletermicecondensare.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
1)  SC VALTEX SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor prezente pe site sau/si daca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
2)  Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client(utilizator).
3) Garantiile produselor
Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.valtex.ro beneficiaza de garantia provenita din partea producatorului.
Pierderea certificatului de garantiei duce la pierderea garantiei.
Stergerea etichetei care contine (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei.
Conditiile de garantie sunt mentionate in certificatul de garantie al produsului.
4) Termeni de confidentialitate
Accesarea site-ului www.centraletermicecondensare.ro implica acceptul utilizatorului pentru pastrarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC VALTEX SRL .
Aceste date sunt prelucrate in vederea intocmirii facturii fiscale pentru produsele comandate si sunt obligatorii.
Refuzul dumneavoastra atrage dupa sine anularea comenzii.
Site-ul www.centraletermicecondensare.ro beneficiaza de toate masurile de siguranta necesare protejarii datelor cu caracter personal.
5) Pretul si disponibilitatea produselor
Preturile produselor de pe acest site sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.
Pentru anumite produse SC VALTEX SRL isi rezerva dreptul de a solicita clientilor diferite sume cu titlul de avans.
In cazul in care la livrarea produselor clientul se razgandeste la a mai achizitiona atunci suma achitata cu titlul de avans se va restitui conform conditiilor prevazute in contractul de avans.
6) Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face prin personal propriu sau prin curier specializat in transport.
Produsele livrate de SC VALTEX SRL sunt insotite de certificatul de garantie, factura fiscala/bon fiscal.
7) Denuntarea unilaterala a contractului
Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile , fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Costurile cu returnarea produselor vor fi suportate de catre consumator.
Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga din momentul primirii acestora de catre consumator.
In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator pentru produse, NU si pentru transportul acestora, fara a-i solicita consumatorului cheltuielile aferente rambursarii sumelor.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
Daca produsul prezinta un defect ce face obiectul garantiei, consumatorul nu are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 10 zile lucratoare.
In acest caz vanzatorul trebuie sa aduca produsul la conformitate in 15 zile, conform legii 449/2003.
Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
8) Returnarea produselor
Consumatorul poate returna produsele in termen de 14 zile de la receptia acestora conform legii aflate in vigoare.
Dreptul de retur in termen de 14 zile este reglementat de Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Conditii de retur:
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:
-in ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente (daca este cazul, inclusiv manuale si alte materiale)
-sa fie insotite de certificatele de garantie ale produselor intacte si documentele originale care le-au insotit (factura fiscala, bon etc)
-fara a prezenta urme de uzura, sa nu fie bransate la reteaua de gaz, sa nu fie legate la sursa de apa, echipamentele sa nu fie utilizate sau instalate ori puse in functiune etc.
Costurile de retur si transport ale produselor in cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produselor, sunt suportate de consumator.
Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
Daca aveti probleme sau nu sunteti multumit de produsele achizitionate va rugam sa ne contacteti in cel mai scurt timp.